Ugdymas    Komentarai įrašui Mintis Ugdymas 14 yra išjungti

Mintis Ugdymas 14

 O kai Jungtinėse Valstijose bet kokiam dvasiniam karaliavimui prieštaraujančios jėgos nužudė Kenedžius ir Kingą pačiame jų karjeros įkarštyje, šios kartos vyrai patyrė tikrą katastrofą. Kai kurie su ašaromis akyse man yra sakę, kad jie tada kažką prarado ir niekuomet nebesusigrąžino – jie niekuomet nebegrįžo į kelią.

 Tad lyderiai turi būti pakankamai stiprūs, kad jauni vyrai galėtų suteikti jiems teisę kurį laiką priglausti savo vidinį Karalių, ir jie taip pat turi pakankamai ilgai gyventi, kad šie jaunuoliai spėtų tą Karalių susigrąžinti sveiką ir apgyvendinti savyje. (…) Reaganas, kadangi buvo aktorius, atliko savo vaidmenį, tačiau nuoširdus neišliko. Ir demokratų, ir respublikonų senatorių išdavystė santaupų ir paskolų skandalo metu dar labiau pablogino situaciją. Jauni vyrai nebematė nė vieno oficialaus asmens, kuriam būtų galėję patikėti savo Karalių, taigi ar jie galėjo ugdyti jį savyje? (…)

 Kai išorinis, arba kūno ir kraujo, karalius buvo nuverstas, jo griūtis savo ruožtu paveikė trapius kitų dviejų klodų Karalius, paskatino jų kritimą. Supuvusio karaliaus žlugimas paspartino kitų dviejų nuopolį – tai tikrų tikriausia simpatinė magija.

Share

Komentarai negalimi